Josefi unt Isabell

Publicerat 2011-02-28 kl 13:45:55
Hej! Nu är vi tillbaka från lovet och idag är det deadline till nästa nummer av tidningen och det känns som om att vi tar det jätteseriöst när vi ägnar vår tid åt detta. Fast det är sant, vi älskar faktiskt kaffekokare.

/ Josefi & Isabell

Fredagssläppet #3 - The Squirrel

Publicerat 2011-02-18 kl 12:14:00
Vi går på sportlov och bjuder er eventuella läsare på lite humor i form av serien The Squirrel som är ritad av Samantha. Vi hörs igen tidigast 28/3. Det blir alltså inget Fredagssläpp nästa fredag, för då är vi lediga.
Tills dess, håll till godo.

Fredagssläppet #2 - Skräckfilmstips

Publicerat 2011-02-11 kl 10:56:38Såhär lagom till helgen bjuder vi på redaktionen alla er på lite skräckfilmstips ifrån Rebecca.
Håll till godo. Nästa artikelsläpp blir på fredag!


Behind the scenes - fotografering till modereportage

Publicerat 2011-02-11 kl 10:27:47Lite behind the scenes-bilder som Rebecca tog igår under fotograferingen.
Snart kommer veckans fredagssläpp upp.

/ Josefi


Idag är ingen vanlig dag..

Publicerat 2011-02-09 kl 13:18:34


För idag är det Samanthas födelsedag.
Det blev ingen lunch idag utan istället stannade vi på Redaktionsbloggen kvar i klassrummet och fikade. Jag (Josefi) hade bakat muffins och Isabell fick stå för drickan. Väldigt mysigt.

Bild 1: Samantha som äter muffins!
Bild 2: Isabell och Samantha.
Bild 3: Muffins, höhö.

Förresten..
Grattis på födelsedagen Samantha!

/ Josefi

Ännu mera nytt på bloggen

Publicerat 2011-02-08 kl 14:38:00
Halloj!
Nu har vi fixat så att tre av länkarna uppe i den lilla gröna menyraden under headern funkar. Just nu är det våra (Josefi & Isabells) och Samanthas länkar som fungerar. Klickar ni på de så kommer ni till en lite spännande överraskning där ni hittar en massa kul information om oss som bloggar här på Redaktionsbloggen. Alla de andras presentationer lär vara uppe inom kort, Så fort Leonora och Fridolina överhuvudtaget blivit fotograferade till detta.
Den som väntar på nåt gott väntar aldrig för länge!

Ps. Erika är fjantig som redigerar detta inlägget hela tiden.

/ Josefi & Isabell

Fredagssläppet #1 - Salem Al Fakir och krönika

Publicerat 2011-02-04 kl 11:18:09Denna veckan bjuder vi på ett fredagssläpp innehållande en artikel om Salem Al Fakir samt en krönika om grisiga svenskar. Håll till godo (som Nic Schröder skulle ha sagt).


Nytt och fräscht

Publicerat 2011-02-03 kl 23:59:09
Hej hallå!
Nu har bloggen fått sig en ny, fräsch och vårig design och jag är nöjd. Hoppas bara alla andra är det också.
Hur som helst så är vi i full gång med arbetet till nästa nummer av tidningen. En rolig nyhet är dessutom att vi nu är med och tävlar med Knäppet i Lilla Journalistpriset 2011. Så vårt nästa nummer ska bli det bästa någonsin!

Förutom det så börjar vi tycka att det är dags att dra igång den här bloggen på riktigt, så från och med imorgon fredag och kommande fredagar så kommer vi att släppa 1-2 artiklar ur våra tidigare släppta nummer för er att titta på och läsa. Det kan vara allt ifrån Krönikor och noveller till Intervjuer och recensioner. Det alla artiklar kommer att ha gemensamt är att det enbart är artiklar som är gjorda av oss som bloggar här. Dessutom kommer vi att försöka uppdatera minst fem gånger i veckan.

Sounds great, huh?
Vi hörs imorgon. Adios!

/ Josefi.

Hej på er! Välkommen till Redaktionsbloggen. Här är det 6 tjejer ifrån JPHG10 på LBS i Helsingborg som får utlopp för sin kreativitet. Här kommer vi låta er ta del av vårt arbete med skolans tidning "Knäppet", men även om vad som händer i klassen och på skolan. bloglovin